KURBEHANDLINGER

 

HVAD ER EN KURBEHANDLING?

En kurbehandling er en ansigtsbehandling som udføres et antal gange med en bestemt regelmæssighed for at få mere intensitet i din hudpleje. Det er godt for dig, som ønsker forholdsvis hurtigt at få styr på et bestemt hudproblem, som eksempelvis akne / akne-ar, rosacea, eksem, ujævn pigmentering, linjer, rynker og gusten hudtone. 6-10 behandlinger med 1-3 ugers mellemrum anbefales for at opnå tydelige resultater. Ved betaling af 5 behandlinger på en gang får du 6. behandling uden beregning (Gyldigt i 6 måneder). Vi tilbyder to forskellige kurforløb:

 

AHA-kur Basic


Stimulerer cellefornyelsen og arbejder effektivt på akne og akne-ar.

6-10 behandlinger med 1-3 ugers mellemrum anbefales for at opnå tydelige resultater. Kuren anbefales til alle hudtyper. Ved betaling af 5 behandlinger på en gang får du en 6. behandling uden beregning!

Følgende indgår: Rengøring, AHA-peeling, serum, dagcreme.

Tid: Ca. 25 min
Pris: 340,- pr. gang.

 

Relax & Glow


Til dig der ønsker at komme ned i gear og ønsker gløden tilbage i huden

Stimulerer cellefornyelsen, minimerer linjer og rynker samt ujævn pigmentering. Behandlingen giver intensiv genfugtning samt udstrålning og inkluderer en dejlig massage af ansigt, hals, brystparti og skuldre, så du kan genfinde ro og balance. 

Følgende indgår: Rengøring, AHA-peeling, massage af ansigt, hals, brystparti og skuldre, serum, specialmaske, øjenmaske, dagcreme.

Tid: Ca. 35 min
Pris: 540,- pr. gang.

 

AHA-kur Glow & Age Well


For dig, der ånsker at åge intensiteten af din hudpleje. Stimulerer cellefornyelsen, minimerer linjer og rynker samt ujævn pigmentering. Behandlingen giver intensiv genfugtning og ny udstråling til en træt og gusten hudtone.

6-10 behandlinger med 1-3 ugers mellemrum anbefales for at opnå tydelige resultater. Kuren anbefales til alle hudtyper. Ved betaling af 5 behandlinger på en gang får du en 6. behandling uden beregning!

Følgende indgår: Rengøring, AHA-peeling, specialmaske, øjenmaske, dagcreme.

Tid: Ca. 35 min
Pris: 420,- pr. gang.