Vi er specialister i gode resultater

 

Plej din hud – din skønhed – dit velbefindende!

 

I vores klinikker arbejder uddannede og autoriserede kosmetologer, og serviceniveauet er helt i top. Vores kosmetologer har fået en professionel uddannelse i behandlinger og produkter fra Exuviance, og det betyder, at de kan skræddersy behandlingen præcist til dig og dine behov.

Den behandling, du tilbydes hos os, er ikke bare den mest spændende og resultatorienterede behandling med markedets førende hudplejemærke – du får også en sand nydelsesstund, som efterlader sjæl, muskler og hud i balance.

Du er velkommen til at kigge indenfor hos os for at få en gratis hudkonsultation, hvor du sammen med en af vores dygtige kosmetologer finder ud af, hvordan netop du får et maksimalt resultat.

Find den perfekte gave, forær nogen en dejlig afslappende stund for hud og sjæl – eller hvad med et prøvekit med hudplejeprodukter fra Exuviance? Vi hjælper dig gerne med at finde inspiration.

Velkommen til Exuviance klinikken!

Klinikken

På vores klinik arbejder kosmetologer, som tilpasser behandling og valg af produkter til netop dig og dine behov.

Vi byder dig velkommen til en gratis hudanalyse!

KØBENHAVN

Tornebuskegade 3,
1131 København K, DENMARK
Tlf.: 33 91 91 96

Særlige åbningstider

Klinikken holder lukket på følgende dage;

Nytårsdag, Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag, Anden påskedag, Store bededag, Kristi himmelfartsdag, Pinsedag, Anden pinsedag, Juledag, Anden juledag.