I disse urolige tider følger vi, som så mange andre, alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger slavisk og holder os hele tiden opdaterede på nyeste tiltag.

I Exuvianceklinikken er hygiejnekravene meget høje. Vi anvender værnemidler i form af handsker, mundbind og/eller visir i alle behandlinger og desinficerer både kontaktflader, instrumenter og produkter flere gange i løbet af dagen.

Alle kunder skal bære mundbind i klinikken og må kun tage dette af, når de befinder sig i behandlerrummet.Du finder håndsprit flere steder i receptionen, i behandlerrum samt på toiletter, så du selv kan spritte dine hænder.

Intet personale får lov til at komme på arbejde ved mindste symptom -og vi beder alle kunder om også at blive hjemme ved mindste symptom.Selv ved evt. negativt svar på COVID-19-test ønsker vi at man er helt symptomfri når man besøger klinikken -dette for at mindske risikoen for at personale og kunder bliver syge.

Tak fordi vi fortsat må tage hånd om din hud!